Wednesday, 5 October 2016

ESP BAGUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN

Suka tau ayu nak bergosip dengan korang. Korang jangan la amek ESP ni kalau tak nak kulit cantik, x nak maintainkan berat korang and ermmm berat turun pun x nak. Sebab apa tau? Sebab.....

ESP NI MEMBANTU ANDA UNTUK DAPATKAN BERAT BADAN IDEAL , KULIT YANG CANTIK!

Sebenarnya, ESP ni memberikan sumber protein untuk badan kita! Ape kaitan protein dengan diet?

1. Sebab penyerapan protein yg baik membantu mengawal rasa lapar. Otak kita akan dapat signal untuk turunkan kadar rasa lapar.

2. Protein penting untuk memelihara otot dalam badan. Pernah tengok orang kurus tapi badan menggeleber? Ataupun kurus tapi kejap je lepas tu rebound, berat balik.

Tu sebab beratnya bukan turun kerana kurang lemak tapi kehilangan otot! Otot penting untuk tingkatkan metabolisme badan bagi pembakaran lemak. Kita patut pelihara otot bukan lemak!

So, sebab tu la ayu promote ESP ni setiap hari! Banyak tau kelebihan awak dapat dengan consume ESP ni. Nak tambah berat pun boleh!

Jom pm atau whatsapp ayu! Harga special ayu bagi with free consultation dari ayu. 😊

Norhidayu Mad Sah
0172075907
Ig @shaklee.ayu

Post a Comment
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI