Tuesday, 22 November 2016

NISA SI PUTIH MELEPAK CIKGU SHAKLEE SAYA


Saya Ayu fulltime student di Kampus Kejuruteraan USM Nibong Tebal.  Asal dari Kuala Lumpur. Kacukan Johor Perak!

So siapa yang nak order Shaklee dari Johor - Kuala Lumpur - Perak - Pulau Pinang order je mana tahu boleh COD lepak minum ke  Balik Pulau pun boleh kalau nak 

Ok  Ayu nak share, Ayu pengguna tegar shaklee dan join shaklee semata-mata nak murah! Lepas sebulan join ahli ayu tukar tittle kepasa AYU SI PENJUAL SHAKLEE.

First ayu consume set turun berat! Kenapa? Sebab Ayu pi check kolesterol. Ayu border sesangat dengan kolesterol! Atas nasihat mak Che Su  jugak sebab time tu ayu ada masalah ni 

1. Tapak kaki sakit sebab berat. 

2. Kepala pening tangkap belakang tengkuk! sakit.. 

3. hehehe berat ringan je time tu 60 kg.

Forsure Ayu time tu risau sebab family background, arwah abah ada sakit jantung. Tambahan ayu suka makan benda berlemak.

Ingat! Kita yang sihat ni kena la ikhtiar betul tak? Mencegah lebih baik dari merawat.

So ayu scroll-scroll terjumpa ig Nisa ni. Lama tau ayu stalk ig dia. Dari muka dia berjerawat teruk kini pudar hehehe (ampun nisa). Ayu perati je dia jual shaklee tapi ada masalah kulit. Tapi time tu nak heran ape, ayu nak cari set kurus bukan kulit.

Ayu si banyak tanya! Alhamdulillah si nisa ni lembut orangnye, layan je ayu. Sabar sangat orangnye. Tahu tak?

Ayu makan masa hampir sebulan baru beli tau. Dah tu guna tittle STUDENT sebab nak murah...hahahah. nasib la ada set jimat RM 115 jee..




Alhamdulillah lepas set kedua ayu consume, dah nampak perubahan. Orang kata badan makin mengecut. Berat tak turun lagi time tu. Tapi! Ayu punya tahap kolesterol dari border dah jauh menggila, bebas kolesterol. Pening pun x de tau..

Lepastu, ayu perati je lagi nisa ni. Nisa ni rajin tau tukar profile picture baik kat whatsapp dan ig dia. Makin hari ayu tengok, muka makcik ni makin bersih. Jeles kot!

Rupanya dia consume vitamin C shaklee (RM 9×) je. 6 bulan tahan kot. Jimat nak mampus. Murah sekali pun, ko ingat aku caya entah-entah makcik ni pi cucuk buat pembedahan mana nak tahu... betul tak?

Tapi tak lama lepas tu. Malang tak berbau. Ayu accident. Ayu kalau kat KL merempit. (Ayu awek EgoLc).. Parut merata kat muka time tu. Kepala pun ada gegaran sikit. Sampai sekarang ayu tak sedar kejadian tu ape jadi.

Tapi ayu teringat nisa. Jenuh cari nombor nisa. Ayu tanya dia ape yang sesuai. Ingat lagi dia suggest Vitamin C.. ayu pun beli. Dalam 2 minggu luka tu semua kering and tertanggal! Plus parut yang tinggal makin hari makin pudar.




Sejak tu ayu nampak dengan izin Allah s.w.t betapa bagusnya Shaklee membantu ayu baik dalam merawat kesihatan malah untuk kecantikan. 

Ape lagi berbekalkan RM 80 AYu join ahli. 

1. Boleh! Kalau Nak beli dapat harga ahli. Jimat sehingga 25%

2. Nak duit lebih Ayu jual shaklee. Dulu side income! Kini lifetime bisnes in shaa Allah.

Now ayu dapat untung runcit dan bonus shaklee. Alhamdulillah rezeki Allah kita nak dengan tak nak je usaha. Betul tak..

So ayu nak ucap terima kasih kat Nisa kenalkan ayu dengan Shaklee. And doakan NORHIDAYU MADSAH  naik rank Supervisor, Aamin.


Nak order? Nak tanya? Nak sign up member? Contact ayu. In shaa Allah ayu akan guide dari A to Z.

0172075907. Pengedar shaklee awak terbaik dari ladang.

#ShakleeSpectacularStories

Post a Comment
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI