Saturday, 18 March 2017

Kelebihan SET KECANTIKAN SHAKLEE

Banyak tau kelebihan yang kita dapat dengan consume set kecantikan ni! Ayu pun consune Alhamdulillah memang nampak perubahannya kat diri ayu.
ESP [1-3 BULAN]
Memberikan TENAGA menggebukan dan mencerahkan kulit
Milk booster
Memekatkan susu ibu dan baby cepat kenyang
Mengawal SELERA MAKAN
Membantu untuk SLIMMING
MELEMBUTKAN kulit
PUDARkan PARUT jerawat
Kulit GEBU & TAK BERMINYAK
Menguatkan rahim, sesuai untuk ibu yang keguguran & rancang untuk hamil
VITAMIN C [3-6 BULAN]
Meningkatkan imunisasi badan
Merawat luka
Membina kollagen
Mengawal paras gula dalam badan
Mengurangkan sun burn
Mengurangkan rambut gugur
Menguatkan + Melebatkan rambut
Melawan kelemumur
Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
Melembutkan kulit dari dalam
Mencerahkan kulit
Mengurangkan kesan jeragat & tompok penuaan
Kulit glowing & berseri
Jerawat cepat kecut & jarang² naik even waktu period 
.
Best kan sebab semua vitamin shaklee ni multipurpose. Nak CANTIK, tapi dapat sekali effect KURUS
Untuk awak yang Kerap demam? Selsema? Kulit kusam? Penat seharian? Kerap lapar?
Jangan risau Promo bulan ini membantu mengatasi masalah yang korang hadapi. Set ni laku keras tau! Siapa pengguna tegar kalau dengar Promo ESP ❤ VITA-C ni sure menggigil jari nak taip.
Banyak set dah sampai kat tangan customer. Siapa nak selit order jum. Bagi area btr,cheras ayu boleh hantar depan pintu hehe..
Before that, sepintas lalu ayu nk tambah sikit Kenapa set ni penting:
kesihatan (sebagai pagar nak tepis penyakit, in shaa Allah)
kecantikan (kulit bersih, bebas parut, jerawat lari)
kelangsingan (tingkatkan keyakinan dan cepat kenyang)
ibu menyusu (ibu cantik baby cantik)
ibu hamil (kuatkan rahim)
ibu berpantang (kembalikan aura muda mudi)
Nak tahu lebih lanjut jum pm/whatsapp ayu 0172075907
Post a Comment
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI