Wednesday, 2 November 2016

SET KURUS JIMAT

Percaya atau tidak!! Memang pada mulanya ayu makan set kurus ni. Kenapa kau amek yang murah ayu!



1. Sebab ayu students. Dah la student jimat-jimat pulak makan.

Sepatutnya 1 set ni untuk satu 1 bulan. Tapi ayu consume 1 set ni untuk bertahan lama sebulan lebih ke dua bulan! So ayu ambil masa yang lama untuk turun berat tanpa pantang ko rasa?

Pengalaman Ayu consume set ni!
Dalam-dalam jimat at least ayu inch loss tau. Memang nak gila sebab housemate ayu dulu letak penimbang dia kat hall. Hampir give up. Sebab tak turun langsung berat.

But orang kata ayu nampak kecut la! Ya Allah bangga kejap.. so ayu order lagi 1 set. Time ni memang ayu makan ikot dose yang ditetapkan. Tanpa pantang jugak.. Alhamdulillah 5 kg turun.

Mana terserempak nampak ayu still nampak bam bam. Yes I am. But u tak nampak ayu yang sebelum ni. Gila-gila comel.

Kesan selepas Consume Herb-lax dan Lecithin


Ini lah ayu si comel yang ada kolesterol even border but if im not control it, so korang rasa? adakah kolesterol tu akan lenyap semudah ABC. Of course not dear.  Plus, time ni ya ALLAH dengan kaki ayu yang tak mampu nak tampung berat sendiri sangat-sangat sedih time ni. Belum lagi, jalan terkedek naik tangga pun tak larat.

Kenapa Lecithin?
Lecithin ni membantu membakar lemak ayu! So, ayu makan je ape ayu nak! Coolblog Cokelat setiap hari. Adoiii serius hampir setiap hari tau ayu minum coolblog. Belum lagi yang lain-lain ayu rahsiakan dari pandangan korang hahahahha.

Lecithin ni akan bakar dan mencairkan lemak-lemak kita. so, lepas makan berat ayu akan telan 2-3 biji Lecithin ni.

Nak tahu kenapa ayu Herb-lax? 
Secara tidak malu. Ayu akui ayu ada masalah sembelit. Memang susah gila membuang. Kadang-kadang tu seminggu tak membuang.  Of course la ayu akan pening-pening satu badan dengan angin yang berlambak-lambak dalam badan.

Itu la sebab nye perut ayu membuncit dengan jaya nya tanpa susut. Alhamdulillah now buncit pun dah kurang.

Perbezaan selepas consume Herb-lax?
Tiada lagi perut buncit. hehe... Ayu dah boleh bajet tau, jam berapa nak membuang! Contohnya ayu nak membuang jam 9 malam kan, so ayu akan makan 4 biji Herb-lax 6-8 jam sebelum. Time tu, korang akan rasa, ada satu jentera dalam perut korang tengah bekerja kuat nak sembur semua lemak dalam badan korang keluar!!!

To order or nak tanya? Just pm or whatsapp je ayu.
HIDAYU MADSAH
0172075907

*siapa yang nak harga special jom whatsapp ayu ye :) atau click link kat bawah ni to place order by online.

Post a Comment
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI